вторник, 16 октомври 2018 г.

За какво се използват фитнес пейките?


Когато човек чуе думата „пейки“, си представя парк, почивка и разговори с приятели. Но не и за фитнес ентусиастите. За тях „пейка“ е символ на упражнения, натоварване и постигане на фитнес целите. Разбира се, говорим за фитнес пейките. Тези прости, но много полезни, уреди са част от всяка, уважаваща себе си, фитнес зала. И тъй като са толкова популярни, на пазара могат да се открие голямо разнообразие от модели.

Основните характеристики, по които се различават са размерите, допълнителните функции и възможността за промяна на наклона. В случай че търсите фитнес пейка за лична употреба или пък за оборудване на фитнес зала, важно е да се съобразите с разполагаемото свободно място.

Ако търсите няколко уреда в едно, защото няма достатъчно пространство, тогава най-добрият избор са мултифункционалните пейки. Най-често те съчетават възможност за натоварване на краката и опция за регулиране на наклона. Така от легнало положение могат да се правят упражнения за корем, за ръце, а също и за крака.

Когато избирате уред за фитнес салон, предвидете, че той ще се натоварва интензивно. От особено значение са здравите сглобки и качественото изпълнение. Тапицерията на пейката трябва да бъде от устойчив материал и да не се пързаля при употреба. Най-често се използва синтетична кожа, която се отличава с висока здравина и луксозно излъчване. Ползването на големи тежести изисква стабилност, която пейката трябва да може да предложи.

Не пропускайте и допълнителните аксесоари към пейките и лежанките, например гумена постелка. Това важи с особена сила, ако изграждате фитнес зона у дома. Въпреки че повечето модели разполагат с гумени крачета, които едновременно предпазват и стабилизират уреда, никога не е излишна и допълнителна мярка за защита на настилката от надраскване.

Инвестирайте в доказани марки, качествени продукти и бъдете сигурни, че вложението си е заслужавало. Сервизното обслужване също е важно, за да сте спокойни, че дори и да възникне непредвидена ситуация, има на кого да разчитате.
Споделете в:    Facebook Twitter Google+или   🔖 Postvai.COM

0 коментара:

Публикуване на коментар