петък, 12 декември 2014 г.

Много интересна лечебна СПА програма Х+ДЕКЛЕП в Кюстендил с миинерална вода



В тази статия ще ви препоръчам нещо много полезно за здравето и за зимната ваканция. 
Както е известно още от времето на Хипократ, основата на успешното лечение се състои в отстраняване на причините за болестта. Когато са премахнати вредните фактори, болестта преминава сама. Точно в това се състои и успешния модел за лечение Х-ДЕКЛЕП на медицинския център в хотел Стримон СПА Клуб. Като за начало се подлагате на пълна детоксикация за изхвърляне на всички вредни вещества от организма.

Хората през XXI век не умеят да се грижат добре за здравето  поради забързаното си ежедневие и индустриализацията. Днес ние изобщо не мислим за това, докато не се разболеем. Освен това съвременната медицина е насочена към лечение на симптомите, а не на същността на болестта.  Храните, които консумираме са пълни с консерванти и всякакви химии, които тялото ни не може да преработи. В резултат на това се натрупват огромно количество токсини в организма ни.

Човешкото тяло е създадено от бог като много сложна и взаимосвързана система. Поради тази причина ако някоя част не работи добре страда цялото тяло и се получават болестите. Целта на лечителите в медицинския център на Стримон СПА клуб е да намерят частите, които не работят добре и да ги ремонтират. Освен това целта е не просто ремонт на болните части, а предоставяне на естествена и здравословна среда на живот.

Доктор на медицинските науки професор доктор Ашот Хачатрян, член на Руската, Европейската и Ню Йорската академии на медицинските науки предлага лечебно оздравителна програма на основата на комбинация от детоксикация и тъй нареченото от него клетъчно пробуждане наречена X+ДЕКЛЕП. Това е високо ефективна лечебна система получена от дългогодишния опит на доктор Хачатрян и редица световно признати специалисти по холистична медицина като  Dr. Royal Rife, Dr. J. Budwig , ДDr. Max Gerson, Barbara Wren, Daniel Reid и др.  Лечебната терапия ДЕКЛЕП се състои в подобряване на емоционалното и физическото здраве в следната последователност.

1.      Първоначална диагностика на вашето здравословно състояние в момента;

2.      Създаване на лична програма според нуждите на точно вашия организъм;

3.      Стриктно спазване, но без излишно натоварване на определения ви дневен режим       

Програмата Х-ДЕКЛЕП е наградена от Български съюз по балнеология и СПА туризъм, като най-добрата в областта за 2013 г. и е доказано ефективна. От нея може да се възползва всеки човек, който цени своето здраве, но повече подробности относно процедурите и цените може да научите на сайта на Стримон СПА клуб.
Споделете в:    Facebook Twitter Google+или   🔖 Postvai.COM

0 коментара:

Публикуване на коментар