понеделник, 19 януари 2015 г.

Тийм билдинг програми



Тийм билдингът (работата в екип) правят нещата да се случват повече от всичко друго в организациите.
В основата на този подход е, взаимното разбирателство и взаимното уважение между колегите в дадена фирма. Хората, които работят в един отбор са мощна сила. Това обикновено става, когато самите служители го решат - не защото някой казва така. Нещо ги вдъхновява и хората започват да се грижат един за друг. Тогава те могат да преобърнат планина от работа.
Понякога това се случва от само себе си, но друг път за да го постигнем е необходимо да се обърнем към специалистите. Агенция за събитиен мениджър Никели може да изготви специална тийм билдинг програма за вас.
Хората най-добре се мотивират, ако може да ги включат в проектирането и при решаването на дейностите. На второ място дейностите трябва да са насочени към развиване на собствения потенциал на хората.
Тийм  билдинг игри могат да бъдат не интересни за няко0й хора, но те ще помогнат за подобряване на работата в колектив. Идеята не е да загубите един работен ден, а той да бъде полезен и забавен.
Може да включите някой от служители в планирането на деня за тийм билдинг за да са съпричастни, а също така може някой колеа със специални умения да сподели каквото желае с колегите си.
Създаването на тийм билдинг програми  помага за изграждане на социалната отговорност и когато е направена от специалисти, то прогрмата може да бъде много ефективна.
Тя трябва да се направи с оглед на половете и възрастта. Дискриминацията по някой показател е потенциален риск. Добре е да се помисли и за семействата на работниците. Съвременните работодатели разбират, че без семейството човек не работи пълноценно. Когато е възможно работодателите трябва да помагат на семействата. Бъдете сигурни, че те ще ви отговорят подобаващо.
За създаването на една тийм билдинг програма определено са нужни знания за да се преценят още много тънкости и особености за успех. Най-добре е да се обърнете към специалистите от агенция за тийм билдинг Никели и тя ще изготви най-подходящата програма за вашето събитие.
Споделете в:    Facebook Twitter Google+или   🔖 Postvai.COM

0 коментара:

Публикуване на коментар